Patrick Wolters – Plaats nr 13

Kandidaat op nr 13, neemt zelf het woord;
“Mijn naam is Patrick Wolters, ik groeide op aan de Dampoort en woont nu aan het Scheldeoord samen met mijn moederke. Al van kleins af aan was ik gefascineerd door de rijke geschiedenis van onze stad. Op mijn 14de kwam ik uit de kast, wat in die tijd veel problemen met zich meebracht en nu soms nog altijd. Ik ben graag gezien bij vele mensen, voor sommigen ben ik hun knuffelbeer. Sociaal engagement en goed lachen, mijn humeur is mijn troef. Ik ben zeer actief in het amateurtheater, onder meer bij vzw Gents Stroppentheater waar ik voorzitter, regisseur en acteur ben. Ook ben ik actief bij het ‘Cabaret Gentse Leute’ van onze lijsttrekker, en bij diverse activiteiten in het buurthuis aan de Wolterslaan. Waarom ik mij kandidaat stel voor de verkiezingen van 2018? Zelf kom ik uit een kansarm gezin en nog altijd is het moeilijk om rond te komen, ik weet als geen ander wat het betekent om in deze situatie te leven. In de eerste plaats is het belangrijk om naar de mensen hun verhaal te luisteren en ze te helpen op een correcte manier. De mens op de eerste plaats zetten, en zo trachten om de armoede in Gent te bestrijden.
Ook ons cultuurbeleid kan anders. Vele Gentse amateurkunstenaars van verschillende nationaliteiten zouden meer moeten promoot worden in onze multiculturele samenleving. Een eerlijke verdeling van de subsidies dringt zich op.
Ik ben ervan sterk overtuigd dat we samen met onze Gentse Burgers, naar een open en transparant beleid moeten streven, ten goede van al onze Gentenaars!”

Toon de knoppen
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Contact us
Verberg de knoppen